Contact تماس با ما
Video Clips ويدئو
مشخصات فيلمها
English Site   English Site
 
 
آخرين فيلمها
خوابهای دنباله دار
خوابهای دنباله دار(1388)
گالري عكس ، تيزر
بچه هاي ابدي
بچه هاى ابدى(1385)
گالري عكس ، تيزر
روياي خيس
روياي خيس(1384)
گالري عكس ، تيزر
شمعي در باد
شمعي در باد(1382)
گالري عكس ، تيزر
عشق بدون مرز
شمعي در باد(1382)
گالري عكس ، تيزر
 
 
   
   
 

محمدرضا هنرمند، فرج‌الله سلحشور، سعيد ابراهيمي‌فر، پوران درخشنده، خسرو سينايي، مهدي صباغ‌زاده، احمدرضا معتمدي و محمدعلي سجادي از كتاب‌هايي كه آرزوي ساخت فيلم بر اساس آنها را دارند، گفتند.

در آستانه بيست و يكمين نمايشگاه كتاب تهران تني‌ چند از سينماگران ايراني، به پرسش فارس درباره اينكه «آرزوي ساختن فيلم بر اساس كدام كتاب را داشته‌ايد؟» پاسخ دادند.

* هنرمند: كتاب‌هايي با قابليت‌هاي تصويري فوق‌العاده
«محمدرضا هنرمند» كارگردان سينما و تلويزيون گفت: كتاب‌هاي بسياري بوده كه خيلي علاقمند بوده‌ام آن را به فيلم تبديل كنم. كتاب‌هايي كه قابليت‌هاي تصويري فوق‌العاده‌اي داشتند و من خيلي علاقمند بودم تا آنها را تبديل به فيلمنامه و يا فيلم كنم اما الان مي‌توانم يكي از آنها را انتخاب كنم.

* ابراهيمي‌فر: از ماركز تا خوليو كورتاسا
«سعيد ابراهيمي‌فر» گفت: از نوجواني هر كتابي مي‌خواندم فكر مي‌كردم كه آيا مي‌شود آن را تبديل به فيلم كرد يا نه! اما الان به نظرم مي‌رسد از مجموعه كارهاي «زويا پيرزاد» بيشتر قصه‌هايش اين قابليت را دارد كه به‌تصوير كشيده شود. از سويي من علاقه خاصي به
ادبيات آمريكاي لاتين دارم و خيلي از قصه‌‌هاي نويسندگان آنها از گابريل گارسيا ماركز گرفته تا خوليو كورتاسا قابليت سينمايي شدن دارند.

* درخشنده: «مرا به بغداد نبريد»
«پوران درخشنده» گفت: كتاب «مرا به بغداد نبريد» نوشته «ناهيد كبيري» را دوست دارم و واقعا دلم مي‌‌خواهد روزي آن را تبديل به فيلم كنم.

* سينايي: كتاب‌هايي از نويسندگان اروپايي و آمريكايي
«خسرو سينايي» گفت: كتاب‌هايي كه خوانده‌ام و دوست دارم روزي فيلم‌شان كنم، به فارسي نبوده‌اند و ترجمه نشده‌اند. يكسري در آثار نويسندگان اروپايي و آمريكايي چيزهايي خواندم كه دوستشان داشتم و مناسب بودند كه به فارسي برگردانده شوند، منتها نشده‌اند. يعني بعضي از آنها خيلي براي من جالب بوده‌ كه قابليت به تصوير كشيدن را داشته‌اند.

* سلحشور: جوامع‌الحكايات، لطائف الطوايف و...
سلحشور گفت : كتاب‌هاي بسياري خوانده‌ام مثل جوامع‌الحكايات، كتاب لطائف الطوايف بر من تأثير گذاشته‌اند و مي‌توان براساس آنها فيلم ساخت. همچنين كتاب‌هايي از زندگي و معجزات آقا امام زمان(عج) و كشكول كتاب‌هايي كه درآن، حكاياتي از زندگي عرفا و ائمه معصومين و بزرگان دين آورده شده و هميشه وقتي اين كتاب‌ها را مي‌خوانم همه حكاياتشان را تبديل به فيلم كنم و همينطور داستان‌هايي كه از زندگي شهدا، رزمندگان و خاطرات‌شان نوشته شده، از جمله كتبي هستند كه نظرم را جلب مي‌كند و همواره دوست داشتم و دارم كه آنها را به فيلم تبديل كنم.

* صباغ‌زاده: از «سووشون» تا «مدار صفردرجه»
«مهدي صباغزاده» گفت: در مقطعي خيلي دوست داشتم «سووشون» نوشته سيمين دانشور را كار كنم، همين طور «شراب خام» نوشته اسماعيل فصيح و «مدار صفردرجه» نوشته احمد محمود نيز از جمله اين كتاب‌ها بودند كه دوست داشتم اين اتفاق بيفتد كه متاسفانه نشد.

* معتمدي: مجموعه كارهاي «سهروردي»
احمدرضا معتمدي گفت: هميشه دوست داشته‌ام مجموعه كارهاي «شهاب‌الدين سهروردي» را به فيلم تبديل كنم.

* سجادي: «آئورا»
محمدعلي سجادي گفت: خيلي كتاب‌ها موجود هستد كه آرزويم است روزي آنها را تبديل به فيلم كنم. يكي از آنها كتاب «آئورا»ي كارلوس فوئنتس است كه يادم مي‌آيد دوست داشته‌ام روزي آن را به فيلم تبديل كنم.

<روزهاي زيبا> طبق برنامه‌ريزي‌ها قرار است پس از پايان بازنويسي از اوايل خرداد مقابل دوربين رود. هنوز حضور هيچ بازيگري در <روزهاي زيبا>‌ قطعي نشده و گروه در حال مذاكره و رايزني با گزينه‌هاي خود هستند تا با شروع پيش‌توليد، طي چند هفته آينده با آنان قرارداد ببندند. تهيه‌كنندگي <روزهاي زيبا> را امير سيدزاده براي گروه فيلم و سريال شبكه تهران بر عهده دارد.

بازگشت >>
جستجو
بولتن جشنواره فيلم شهر - اسفند87
بولتن جشنواره فجر 27 - 21 بهمن 87
>> تمام بريده هاي جرايد <<