Contact تماس با ما
Video Clips ويدئو
مشخصات فيلمها
English Site   English Site
 
 
آخرين فيلمها
خوابهای دنباله دار
خوابهای دنباله دار(1388)
گالري عكس ، تيزر
بچه هاي ابدي
بچه هاى ابدى(1385)
گالري عكس ، تيزر
روياي خيس
روياي خيس(1384)
گالري عكس ، تيزر
شمعي در باد
شمعي در باد(1382)
گالري عكس ، تيزر
عشق بدون مرز
شمعي در باد(1382)
گالري عكس ، تيزر
 
 
   
   
       تاريخ درج خبر :15/9/87

برنامه بررسي آثار وبزرگداشت پوران درخشنده کارگردان سينماي ايران با حضور اين کارگردان سينما شامگاه چهارشنبه ـ 13 آذر ماه ـ در دانشگاه پرديس قم برگزارشد.

دراين مراسم که با حضور طهماسب صلح‌جو منتقد سينما وعباس درخشنده مدير توليد فيلمهاي اخير پوران درخشنده برگزار شد ازاين کارگردان زن سينماي تجليل شد و تنديسي به او تقديم شد.

دراين برنامه که با نمايش تعدادي از فيلمهاي درخشنده همراه بود در ابتدا مستندي درباره آثار اين کارگردان سينما به نمايش درآمد و سپس پوران درخشنده به سخنراني پرداخت.

طهماسب صلح‌جو منتقد سينما دراين برنامه گفت: پوران درخشنده از کارگرداناني بوده که همواره در فيلمهايش تلاش کرده به دو وجه عامه‌پسند و سرگرم‌کننده سينما و وجه پرداختن به لايه‌هاي دروني زندگي وحقيقت هستي توجه داشته باشد و هردو را کنار هم قرار دهد.

وي با اشاره به اينکه در طول تاريخ ُوجه سرگرم‌کننده فيلمها فراموش مي‌شود، وجه تفکر برانگيز فيلمها باقي مي‌ماند گفت:هم اکنون درخشنده با وجه تفکر برانگيز فيلمهايش ماندگار شده است.

صلح‌جو توجه به فطرت پاک انسان را از ويژگيهاي فيلمهاي درخشنده عنوان کرد وافزود: پاکي شخصيتها درفيلمهاي درخشنده بدون شعار مورد ستايش قرار مي‌گيرد. شخصيتهاي فيلمهاي درخشنده مسير خلوص وپاکي را طي مي‌کنند و باهمه دشواريهايي که درسر راهشان قرار دارد بازهم تطهير مي‌شوند و به هدف نهايي انساني خود مي‌رسند.

صلح جو همچنين با اشاره برخي تفکرات افراطي در سينما در زمينه حمايت از زنان گفت:پوران درخشنده فيلمسازي بوده که بين زنان ومردان ديوار نکشيده و نمي گويد زن از مرد برتر است.

پوران درخشنده نيز دراين برنامه گفت:من سينما را براي خودم عبادت مي‌دانم و به اعتقادم براي فعاليت درسينما بايد يک جور تعهد داشت.

وي درادامه سخنان خود با اشاره به اينکه ما بايک جامعه جوان سر وکارداريم گفت: آينده ما در دست جوانان است و نبايد وضعيت به گونه‌اي شود که ما درموقعيت متزلزلي قرار بگيريم.

درخشنده گفت: سينما هنري ارزشمند است و از طريق سينما مي‌توان به عرصه‌هايي کم نظير دست يافت ومن خوشحالم که درمسيري قرار گرفتم که توانستم قدمهايي هرچند اندک بردارم.

وي ادامه داد:درکارهايم هميشه به عنصر جذابيت توجه داشته‌ام و معتقدم که سينما بايد جذاب باشد ولي نه به هر قيمتي وفيلمها بايد حرفي براي گفتن داشته باشد.

او گفت: من درکارهايم به تحقيق وپژوهش اهميت بسياري مي‌دهم و معتقدم سينما وسيله خوبي براي حل معضلات و مشکلات خانوادگي و اجتماعي است.

درخشنده در پاسخ به سوالي که کار فيلمسازان زن سخت‌تر است يا فيلمسازان مرد گفت:انديشه جنسيت

نمي‌شناسد کسي برتر است که فکر درستي داشته باشد.

وي ادامه داد:من در فيلمهايم طرح مسئله مي‌کنم، ولي برخي‌ها مي خواهند صورت مسئله را پاک کنند.

درخشنده گفت: من ده سال پس از فيلم «زمان از دست رفته» کار نکردم .اين فيلم اولين فيلم درباره زنان نازا بود و بخش‌هايي از فيلم را درآوردند و درشرايط بدي اکران شد.

در خشنده در پاسخ به سوالي گفت: من از ايران هيچ جا نمي‌روم و مملکتم وآدمهاي آن را دوست دارم.

اودرپاسخ به سوال ديگري گفت: اگر فمينيسم به معناي دفاع از حقوق از دست رفته زنان است من يک فمينيست هستم ولي اگر به اين معناست که زنان از مردان برترند من به چنين چيزي فکر نمي‌کنم .من به تعادل فکر مي‌کنم.

درخشنده همچنين از شرايط اکران فيلمهاي فرهنگي درايران انتقاد کرد وگفت: فيلمهاي گيشه‌اي و با هنرپيشه هاي فراوان بيشترين سينماها را دراختيار دارند و فيلمهاي فرهنگي از موقعيت اکران بدتري برخوردارند واين انتظار از مسئولين مي رود که از سينماي فرهنگي بيشتر حمايت کنند.

بازگشت >>
جستجو
بولتن جشنواره فيلم شهر - اسفند87
بولتن جشنواره فجر 27 - 21 بهمن 87
>> تمام بريده هاي جرايد <<